HOI PLOY

NEW LIGHTING SHOWROOM

ABOUT this project

The Hoi Ploy project is the restoration of an existing warehouse in Salt River, and turning the old space into a fresh and vibey showroom for Hoi Ploy. The space of approximately 1000m2 consists of a showroom section, workshop, office space, ablution and kitchen facilities as well as utility rooms and parking.

Project Type:

Commercial

Project Start:

2019

Project Complete:

2020

Render Placeholder.png

Left.png
Right.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

HOI PLOY

CLIENT

Placeholder Image.png

VDMMA

ARCHITECT

Placeholder Image.png

SMITH & CO

QUANTITY SURVEYOR

Placeholder Image.png

LH CONSULTING

STRUCTURAL ENGINEER

Placeholder Image.png

JDPBSC

MECHANICAL, FIRE AND WET SERVICES

Placeholder Image.png

SAFETYCON

HEALTH & SAFETY CONSULTANT

Placeholder Image.png

FRAMECORE

MAIN CONTRACTOR

Placeholder Image.png

PROJECT

BOARDS.org